Maskinia startar service i Göteborg


2024-05-14

Bild:Maskinia

Under flertalet år har servicen skötts av samarbetspartners i distriktet men precis som i Uddevalla och Jönköping blir det nu service i egen regi i Göteborg. Maskinia ser att den service som utförs av dem själva ökar kundernas nöjdhet, upplevda kvalitet och trygghet.

 

Maskinia har under många år haft auktoriserade servicepartners på flera ställen i södra Sverige och det har fungerat bra. När Maskinia och dess maskinmärken växer på marknaden och kundernas krav ökar, är det viktigt för företaget att fortsatt utveckla eftermarknaden för att matcha kundernas och tillverkarnas högt ställda krav.

–Att etablera en komplett anläggning i Göteborg har varit en målsättning i många år. Nu var det dags och vi börjar med att starta igång serviceverksamheten genom att stötta från våra båda fullserviceanläggningar i Munkedal och Jönköping säger Maskinias VD, Fredrik Holmquist.

Maskinia kommer nu att söka fältservicemekaniker och reservdelspersonal samt ledande befattningar för att stötta det nuvarande teamet i regionen. Allt för att erbjuda bästa servicen och tryggheten för nuvarande och framtida kunder.

Maskinia har avslutat samarbetet med vår tidigare serviceverkstad i Göteborg, Steens T&E. Kunder ska nu vända sig direkt till Maskinia för service, garantier eller reparationer. Vi tackar Steens T&E för ett långt och bra samarbete och önskar dem lycka till framöver!


Källa: Maskinia AB